Email:     Parola:
Recuperare parola | User nou   (   Ultimul user inscris: MadyChic )
prima pagina index     sitemap sitemap     contact contact

Linkuri

Carte de bucate

Articole

Info culinar

Publicitate

anunturi gratuite online

index / mancaruri cu legume / tocana de cartofi

Tocana de cartofi
Reteta adaugta de: Georgis

INGREDIENTE:
6 cartofi, 3-4 cepe, 1 gogosar, carne de pui (eu am pus 2 pulpe mari si 2 aripioare), 4-5 linguri bulion, ulei, 1 legatura patrunjel, sare, piper, delikat, 2 foi dafin
Vezi cat de sanatoase sunt: Mustarul, Condimente, Ghimbirul, Scortisoara, Ceapa, Cartoful, Patrunjel, Ardeiul
MOD DE PREPARARE:

Ceapa si ardeiul se taie marunt si se pun la calit in ulei. Intre timp carnea taiata si spalata se pune sa dea cateva clocote, urmand sa fie prajita.

Cand ceapa incepe sa capete o culoare aurie se adauga bulionul si se mai lasa sa pe foc 5 minute la foc potrivit.  Cartofii curatati si taiati cubulete se pun la fiert in apa cu delikat si cand e gata se adauga peste ei ceapa si se lasa sa fiarba.

Cand aproape au fiert se adauga si carnea prajita si se condimeteaza, adaugandu-se si foile de dafin.

Cand e gata se presara patrunjelul tocat si se ia de pe foc.

 



TIMP DE EXECUTIE: 1 ora 15 min

GALERIE FOTO:
Tocana de cartofi Tocana de cartofi Tocana de cartofi
Da o nota retetei:
Comentariul tau:
Numele:
Email:
Comentariul:


(Toate campurile sunt obligatorii)
  nu stiu dc iti ia tie mult timp sa o prepari...mie mi-a luat o ora si a iesit super buna...in plus la 12 noaptea cand gateam mi-am dat seama ca nu am bulion si l-am inlocuit cu rosii si vreau sa spun ca a fost minunata reteta felicitari
Comentariu postat de: corina pe data de 2009-04-21
  Noua ne-a placut..si dupa cum vezi e destul de rosie. Nu stiu ce fel de bulion ai tu. In ceea ce priveste delikatul fiecare pune dupa gust...nu toti mancam lafel de sarat.
Comentariu postat de: Georgis pe data de 2008-11-19
  1.aceasta reteta iti ia foarte mult timp sa o prepari ..si asta nu e bine 2.am gatit-o si e oribila 3.trebuie pus mai mult bulion decat 3-4 linguri 4.nu ai spus cat delikat trebuie
Comentariu postat de: ana pe data de 2008-10-11

Alte retete culinare

1. Cartofi cu ciuperci la cuptor
2. Ghiveci cu legume in straturi
3. Ardei copti cu smantana
4. Pilaf cu ciuperci
5. Fasole prajita
6. Varza cu costita afumata
7. Ciuperci cu usturoi
8. Ciulama cu ciuperci
9. Pilaf de orez
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Imprima reteta!   Adauga retete pe site-ul tau   Pune semn de carte

Cautare

 

Newsletter

Daca doriti sa primiti pe mail, la o anumita perioada ultimele retete adaugate, va rugam sa completati numele si mailul dvs.
Completeaza mai jos codul din imagine
Cod validare

Restaurante

PIZZA MOTORS

O PIZZA EXTRAORDINARA DUPA O RETETA ITALIENEASCA, COAPTA IN CUPTOR PE VATRA DE LEMNE. REPUBLICII 90 ... detalii
Don Carlos

Restaurant nou deschis,amenajat lux.Bucatarie mexicana,bucatarie romaneasca,meniu de pranz, meniuri ... detalii